luni, 28 iunie 2010

Robert ruda cu Vlad Tepes?!


Robert a avut parte de multă publicitate pentru şi datorită rolului vampirului Edward din The Twilight Saga. Este emancipat, ferm, curajos, are o privire melancolică, şi - mai ales - o expresie stranie a feţei, dar... nu are colţi. Şi, totuşi, o privire către arborele lui genealogic îl face un candidat credibil la titlul de vampir. Sau cel puţin are experienţă ca vampir, deoarece site-ul Ancestry.com susţine că Pattinson e ruda îndepărtată a lui Vlad Ţepeş... Ceea ce spune totul...
Reuters citează pe genealogul Anastasia Tyler: "Găsirea ascendenţei lui Pattinon către Vlad Ţepes a fost o cercetare dificilă, însă rezultatul a fost
consecvent cu rolul din The Twilight Saga"...
În plus, vine la momentul potrivit. Febra fanilor lui Eclipsa a ajuns la maximum, aceştia fiind pregatiţi în România chiar pentru un marş, pe 1 iulie, numit Convenţia Amurg.
Dar în genealogia lui Pattinson nu e doar setea de sânge. Actorul are o origine comună cu Vlad Ţepes, dar asta îl face un văr îndepărtat al prinţilor Willian şi Harry, "probabil prin familia Pickering, care a trăit în nordul Angliei la inceputul anilor 1500",explică Tyler.
Ancestry.com este acelaşi site care pretindea anul trecut că Emma Watson este ruda unei femei din secolul al XVI-lea, care a fost acuzată de vrăjitorie.
Poate că este adevărat, dar lansarea ipotezei legate de Pattinson şi Ţepeş în apropierea premierei filmului Eclipsa ne pune pe gânduri.Click pe titlu pt sursa.

0 comentarii: