marți, 29 iunie 2010

Kristen la Today Show



Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Robert si Kristen din nou.


Potrivit revistei Forbes Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt doua dintre cele mai puternice celebritati.Robert este pe locul 50 iar Kristen pe locul 66 in topul celor 100 de celebritati.Click pe titlu pt sursa.

Clip nou Eclipsa

Click pe titlu pt sursa.

Regizorul Eclipsa despre scenele sterse

David Slade ne spune ca exista ateva scene sterse care ,cel mai probabil vor fi ,ca bonus,incluse pe DVD-ul Eclipsa.Click pe titlu pt a citi intreg articolul.

Kirsten despre noul ei look

Kirsten ne vorbeste despre noua ei culoare de par pe care a adoptat-o pentru filmul"On the Road"in care va juca.Click pe titlu pt sursa. src="http://media.mtvnservices.com/mgid:uma:video:mtv.com:533080" width="512" height="319" type="application/x-shockwave-flash" flashVars="configParams=vid%3D533080%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A533080" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" base=".">

Taylor si Kristen in NYC(28.06)



Click pe titlu pt sursa.

Kristen la David Letterman Show

Click pe titlu pt sursa.

luni, 28 iunie 2010

Robert ruda cu Vlad Tepes?!


Robert a avut parte de multă publicitate pentru şi datorită rolului vampirului Edward din The Twilight Saga. Este emancipat, ferm, curajos, are o privire melancolică, şi - mai ales - o expresie stranie a feţei, dar... nu are colţi. Şi, totuşi, o privire către arborele lui genealogic îl face un candidat credibil la titlul de vampir. Sau cel puţin are experienţă ca vampir, deoarece site-ul Ancestry.com susţine că Pattinson e ruda îndepărtată a lui Vlad Ţepeş... Ceea ce spune totul...
Reuters citează pe genealogul Anastasia Tyler: "Găsirea ascendenţei lui Pattinon către Vlad Ţepes a fost o cercetare dificilă, însă rezultatul a fost
consecvent cu rolul din The Twilight Saga"...
În plus, vine la momentul potrivit. Febra fanilor lui Eclipsa a ajuns la maximum, aceştia fiind pregatiţi în România chiar pentru un marş, pe 1 iulie, numit Convenţia Amurg.
Dar în genealogia lui Pattinson nu e doar setea de sânge. Actorul are o origine comună cu Vlad Ţepes, dar asta îl face un văr îndepărtat al prinţilor Willian şi Harry, "probabil prin familia Pickering, care a trăit în nordul Angliei la inceputul anilor 1500",explică Tyler.
Ancestry.com este acelaşi site care pretindea anul trecut că Emma Watson este ruda unei femei din secolul al XVI-lea, care a fost acuzată de vrăjitorie.
Poate că este adevărat, dar lansarea ipotezei legate de Pattinson şi Ţepeş în apropierea premierei filmului Eclipsa ne pune pe gânduri.Click pe titlu pt sursa.

Interviu cu Xavier vorbind despre Riley la premiera filmului ‘Eclipse’

Click pe titlu pt sursa.

Clip nou din Eclipse

Click pe titlu pt sursa.

Interviu cu Kristen,Rob si Taylor la premiera filmului Eclipse

Click pe titlu pt sursa.

Poze din spatele camerelor de filmat Eclipse



Click pe poze ca sa se mareasca.Click pe titlu pt sursa.

vineri, 25 iunie 2010

Actorii pe covorul rosu













Click pe titlu pt mai multe poze.

Actorii la premiera II

Poze de la After Party premira Eclipse din LA





Click pt mai multe poze pe titlu.

Actorii la premiera Eclipse

ue="true" />Click pe titlu pt sursa.

joi, 24 iunie 2010

Poze cu Nikki Reed si Jackson Rathbone in ‘Eclipse’


Click pe titlu pt sursa.

Robert Pattinson Interviu cu Good Company Today

Click pe titlu pt sursa.

Interviu cu Kellan Lutz despre Eclipse

Click pe titlu pt sursa.

Poze noi cu Robert Pattinson pentru TV Week!


Click pe titlu pt sursa.