luni, 31 august 2009

Poze Kristen



O poza din Eclipsa de la absolvirea Bellei.








Poza cu noua peruca a Bellei.(Eu tot imi menti punctul de veder
e ca pt filmul The Runaways nu trebuia sa se tunda trebuia sa foloseasca peruca si sa-si pastreze parul pentru rolul Bellei) restul pozelor click pe titlu

How to be

Poze cu Rob in rolul lui Arthur din filmul How to be

Robert doar"un prieten apropiat" pentru Kristen


Kristen ne spune ca ea si Robert sunt prieteni foarte buni si ca ii intelege pe cei care cred ca intre ei este ceva mai mult.De asemenea actrita este nerabdatoare sa termine de filmat pentru ca,spune ea,cand incepe sa filmeze un film se gandeste tot timpul la acest lucru deoarece vrea ca totul sa fie corect si filmul sa iasa bine.

vineri, 28 august 2009

Sedinta foto BooBoo Stewart


Wow,baiatul asta chiar arata bine.Ce parere aveti?

Cool girl si Popcorn

In numarul nou din Cool Girl aflam despre Kellan Lutz ca: -Locul preferat din intreaga lume este Africa de Sud;
-A fost logodit cu Hayden Panettiere;
-S-a "umflat"pentru rolul lui Emmet Cullen mancand o multime de proteine,micul dejun constand in 16 oua fierte;
-Inainte sa se apuce de actorie,Kellan a fost student la facultatea de inginerie chimica
Restul articolului il gasiti in revista.
Passionate red vs soft blond.
Actrita Kristen Stewart declara ca"Imi schimb nunata parului in functie de cum ma simt.Cred ca roscatul mi se potriveste cel mai bine,blondul este prea suav,eu sunt mai dura,mai energica,nu ma reprezinta." OOPS! La aceasta rubrica o gasim pe Kristen .










In numarul 9 din revista Popcorn ,se face o paralela intre Robert si Taylor.De asemenea in revista puteti gasi un poster cu Taylor,o poza cu Kristen intr-o rochie argintie eleganta si,cum deja ne-a obisnuit, cu tenisi.



Poze noi cu Volturi


marți, 25 august 2009

Christian Serratos

Christian a fost seara trecuta la o petrecere organizata de revista "Nylon".Iata si cateva poze:


pentru si mai multe poze,dati click pe titlu.

Zvonurile devin realitate?


Am primit ieri cateva poze de la Oana si abia astazi m-am uitat pe ele.Oare zvonurile sunt adevarate?.Eu am ramas socata(in sensul bun al cuvantului) si sper ca aceste zvonuri sa devina realitate .Voi ce parere aveti?Credeti ca sunt trucate?

Multumim Oana pentru poze!

Poze cu Kellan in Vancouver


Kellan s-a intors in Vancouver si e gata pentru filmari.Ce dragut e in prima poza!:)

Pentru mai multe poze dati click pe titlu.

luni, 24 august 2009

Fanfic!


Avem Capitolul 9 si 10 din Fanficul Oanei"Zvon devenit realitate"

Si Capitolul 3 din Fanficul Liviei"Un nou inceput"

O noua moda!


Wow!Ce parere aveti despre cei 3?Mai nou la moda e camasa in carouri.Dragut.

Voi ce credeti?

Bryce Dallas Howard a iesit cu familia la plimbare prin Vancouver


Bryce Dallas Howard si sotul ei Seth Gabel au iesit,duminica(23 august),la o plimbare impreuna cu fiul lor Theodore de numai 2 anisori,la aceasta plimbare ia insotit si Xavier. Pentru mai multe poze,dati click pe titlu.

duminică, 23 august 2009

FUNNY TRAILER!

Fan Made Twilight Trailer!

This Cosmic Love – Edward and Bella

vineri, 21 august 2009

Fanfic

Avem toate cele 8 capitole din fanficul Oanei "Zvon devenit realitate". Le puteti descarca AICI

Si avem si al doilea capitol din fanficul Liviei "Un nou inceput" AICI

Sper sa va placa.Exprimati-va parerea printr-un comment.

Rob a plecat singur in vacanta!

Robert Pattinson a fost nevoit sa plece singur in vacanta dupa ce Kristen Stewart, cu care se spune ca ar avea o relatie l-a refuzat. Actrita i-a reprosat acestuia ca este foarte insistent, motiv pentru care solutia cea mai buna ar fi sa petreaca un timp separati. Oferta lui Robert a sunat cam asa: "Mergem oriunde vrei tu", ar fi spus vampirul din Twilight.

"Ea i-a spus ca tine foarte mult la el dar ca se simte presata de insistentele lui. Asa ca l-a refuzat atunci ", a declarat un apropiat al celor doi.

Pentru mai multe informatii dati click pe titlu.

Eclipse!

Am gasit cateva videoclipuri din timpul filmarilor.

Pentru mai multe detalii dati click pe titlu.

joi, 20 august 2009

Robert Spune ca Twitter i-a distrus viata

Robert Pattinson da vina pe site-ul de microbloguri Twitter.com pentru faptul ca i-a distrus viata – deoarece le permite fanilor obsedati de el sa stie tot timpul unde se afla, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Agerpres. Actorul le-a cerut admiratoarelor sa pastreze distanta dupa ce recent a fost lovit usor de un taxi in timp ce incerca sa scape de niste admiratoare la New York traversand strada. De asemenea, el a recunoscut ca adesea ii este teama sa iasa din casa din cauza admiratoarelor galagioase care ii urmaresc fiecare miscare.

"Nu-mi mai amintesc cum era viata mea normala. Din cauza internetului si a lui Twitter, te trezesti cu o multime de oameni in fata daca stai mai mult de o jumatate de ora intr-un loc. Am invatat sa nu stau niciodata mai mult de 20 de minute intr-un loc’, a explicat actorul. ‘Cea mai mare provocare este sa te obisnuiesti cu multimea. Eu sunt o persoana linistita, retrasa. Este ciudat. Trebuie sa te schimbi putin. Mersul pe strazi inseamna strigate", a adaugat el.

Kristen


Kristen a fost vazuta ieri mergan la coafor.Se pare ca a fost sa incerce cateva peruci.

Pentru mai multe poze dati click pe titlu.

Robert Pattinson

Rob:"Credeam ca daca devin celebru, fetele vor roi in jurul meu, dar nu e deloc asa!"

Robert Pattinson a tinut sa dezminta zvonurile conform carora s-ar fi cuplat cu colega sa, Kristen Sterwart, si sustine ca este in continuare singur si disponibil. "In momentul de fata nu am iubita si, sincer sa fiu, nu stiu de ce. Imi inchipuiam ca voi avea multe ocazii sa ma cuplez cu cineva dupa ce voi aparea intr-un film si voi deveni cunoscut, dar nu e asa! Credeam ca daca ajung celebru, imi voi da intalnire cu manechine dar asta nu se intampla!", a declarat actorul.
"Cred ca toate astea se intampla doar in Los Angeles. Pentru ca aici sunt foarte multe actrite, majoritatea cam nebune", a explicat Pattinson.
Pentru mai multe informatii dati click pe titlu.

marți, 18 august 2009

Robert Pattinson

Rob:Mi-a fost foarte rusine sa ma dezbrac pe platou!

Actorul a declarat recent ca nu este deloc multumit de cum arata si ca nu ii place sa isi arate corpul dezgolit in public. Actorul a fost nevoit sa se dezbrace in noul film"New Moon" din seria Twilight iar acest lucru l-a facut sa se simta stanjenit!
"Cand am aflat trebuie sa imi scot hainele la filmari, m-am simtit ingrozitor! Mi-a fost foarte rusine cand am filmat scenele respective, m-am simtit foarte prost", a marturisit actorul.Mai multe informatii aflati dand click pe titlu.

Trailerul New Moon


Si cateva poze din trailer.